De VVA-activiteiten voor het najaar 2018 zijn bekend. Dankzij de inzet van vele geëngageerde ouders, partners, mensen met autisme … kunnen we opnieuw tal van activiteiten over heel Vlaanderen organiseren.

Een aantal activiteiten zetten we graag even in de kijker:

  • We nodigen iedereen graag uit om een inleefsessie Autisme mee te maken. Zelf ervaren hoe mensen met autisme de wereld ervaren heeft een grote impact en vergroot bij uitstek het begrip voor mensen met autisme en hun omgeving. Dit najaar kan je een inleefsessie volgen in Aarschot, Brugge, Leopoldsburg, Londerzeel, Sint-Niklaas, Sint-Truiden, Strombeek-Bever en Waregem. Ervaring leert ons dat onze inleefsessies autisme snel volzet zijn, snel inschrijven is dus de boodschap!
  • Persoonlijk betrokkenen die graag met bondgenoten overleggen, ervaringen uitwisselen, oplossingen vinden voor vragen waar men anders alleen mee blijft zitten, nodigen we uit voor de basiscursus ‘Omgaan met autisme’. Deze cursus gaat door op 6 locaties: Geel, Gent, Gent ochtend, LeuvenRoeselare en Wommelgem.
  • Iedereen blijft welkom in het Infohuis Autisme te Antwerpen, Gent en Hasselt.

We ontmoeten je graag tijdens onze activiteiten!

Written by